Xtra mile compression socks

Met lichte benen naar de finish
De precieze druk op de spieren en gewrichten verwijdt de aderen waardoor zuurstof effectiever naar de spieren gebracht wordt. Daardoor wordt je recuperatie na een training versneld en geoptimaliseerd. Met de XTRA MILE Compression Socks voor dames loop je vederlicht naar de finish. Of je nu voor kilometerslange duurlopen, pijlsnelle sprints of een loopband in jouw favoriete fitnesscentrum kiest – met deze geniale sportsokken geniet je van maximale power.
Het bijzonder hoge aandeel elastaan en de hightechpolyamide zorgen voor een extra smalle pasvorm. De compressiesokken omsluiten je voeten als een tweede huid. Wrijving en pijnlijke drukpunten maken helemaal geen kans meer.
De loopsokken completeren je performance én stijl. Het subtiele ontwerp kan met tal van sportkleding gecombineerd worden. De materiaalcombinatie zorgt bovendien voor een uitstekende vochtregulatie dankzij de geïntegreerde higtechvezels die zweet betrouwbaar afvoeren. Voor welke work-out je ook kiest: je voeten zijn altijd aangenaam droog.

  • Dankzij de nauwsluitende pasvorm en het innovatieve materiaal verminderen de XTRA MILE Compression Socks voor dames de kans op blaren.
  • Profiteer van lichte benen en een rondom goed gevoel dankzij de optimale toevoer van voedingsstoffen.
  • Energieverslindende spiertrillingen behoren dankzij de medi compressie voortaan tot het verleden

Verkrijgbaar in de kleuren:
Man: zwart, wit
Vrouw: zwart, wit