Xtra mile compression mid cut socks

Loopsokken met medi compressie voor de looptochten tot de laatste meter
Je bent misschien al klaar met je training, maar nog lang niet uitgeput. Met de Xtra Mile Mid Cut Socks en de beproefde medi compressie loop je ook lichtvoetig naar huis. De anatomische pasvorm en de materiaalmix ondersteunen je bij al je prestaties outdoor, op de atletiekbaan en het loopband in het fitnesscentrum.
Deze korte loopsokken met medi compressie omsluiten je voeten als een tweede huid en voorkomen pijnlijke drukpunten. Zo maken blaren geen schijn van kans meer. Daarnaast zorgt de proprioceptieve stabilisatie van de voet en enkel voor een licht en onbezorgd loopgevoel en een verminderd risico op blessures.
De slimme materiaalcombinatie zorgt voor een aangenaam draaggevoel tot de laatste meter. De optimale warmte- en vochtregulatie zorgt ervoor dat vocht betrouwbaar afgevoerd wordt en dat je voeten steeds aangenaam droog blijven.
Het voetdeel van de Xtra Mile​​​​​​​ Mid Cut Socks beschikt over een padding die voor een optimale demping zorgt. Zo worden je voeten bij elke stap veilig ondersteund en je gewrichten niet overbodig belast. Dit verkleint niet alleen de kans op blessures maar zorgt ook voor meer motivatie tijdens het hardlopen.

  • De nauwe pasvorm en de beproefde materiaalmix voorkomen blaren aan je voeten.
  • De medi compressie van de Xtra Mile Mid Cut Socks stimuleert je gewrichten op diepgaande wijze en stabiliseert ze. Zo wordt de kans op blessures geminimaliseerd.
  • De anatomisch perfect geplaatste paddingzones in het voetdeel zorgen voor een betrouwbare demping.

Verkrijgbaar in de kleuren:
Man: Zwart, wit
Vrouw: Zwart, wit