Wie ben je?

Ik ben Sandra Geerlings. Geboren en getogen in Bergeijk. Ik woon sinds 2013 in Reuver. Ik ben getrouwd en heb 3 zoons. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd een boswandeling te maken en bij
slecht weer hou ik ervan om te puzzelen of een boek te lezen.

Wat is je functie en achtergrond?

Ik ben in 2013 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Gedurende de opleiding heb ik de verschillende aspecten van het vak doorlopen. Hieruit kwam al snel naar voren dat mijn interesse lag aan de medische kant van het vakgebied. Na het behalen van mijn diploma heb ik nog een tijdje gewerkt als oedeemtherapeut. Hier deed ik zowel de behandeling van oedeem d.m.v. massage en zwachtelen, maar ook het aanmeten van de compressiehulpmiddelen zoals therapeutisch elastische kousen. Als snel bleek dat mijn interesse meer lag op het aanmeten van compressiehulpmiddelen. Doordat ik een achtergrond heb als huidtherapeute, kan ik de cliënten adviseren in opties waaraan ze zelf nog niet hebben gedacht.

Wat is je drijfveer in jouw functie?

Als cliënten voor het eerst in aanmerking komen met therapeutisch elastische kousen, zien ze er vaak heel erg tegenop. Veelal is er het idee dat de therapeutisch elastische kousen, stugge lelijke kousen zijn. Er zijn zoveel soorten therapeutisch elastische kousen. Het kan voorkomen dat de eerste kous niet goed is. Om dan verder te kijken en te zoeken naar een juiste kous is soms een uitdaging. Uiteindelijk zullen we ervoor zorgen dat er een goede kous geleverd wordt. Het doel is te zorgen dat de cliënten uiteindelijk tevreden zijn over de therapeutisch elastische kousen.

Waar kunnen wij jou vinden?

Ik ben werkzaam in Venray en Peel & Maas

Slogan van Sandra

We komen er wel

 

Maak kennis met mijn collega's

Sandra Geerlings - Nabuurs J-TEK

Sandra Geerlings

Consulent

Wilt u meer informatie, een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met mijn collega's