Wie ben je?

Ik ben Rianne Eijmael, getrouwd met John. We wonen samen met onze kinderen Ruben en Lenneke is Sevenum.
Buiten het werk vind ik het heerlijk om te lezen, ik kan uren genieten van het maken van fotoboeken van onze vakanties en ik ga graag een keer lekker uiteten.

Wat is je functie en achtergrond?

Ik ben sinds 2018 werkzaam als Compressietherapeut. Ik ben dit werk gaan doen omdat mijn dochter al vanaf haar 1e jaar therapeutische kousen draagt aan haar benen. Hierdoor was ik al meer dan 10 jaar zeer betrokken om ieder jaar samen weer goed passende kousen voor haar te krijgen. Uiteindelijk kwam het op mijn pad om zelf degene te worden die voor de kousen kan zorgen, als mensen deze om welke reden dan ook nodig hebben.

Wat is je drijfveer in jouw functie?

Voor mij als Compressietherapeut is het belangrijk dat ik goed kijk en luister naar wie er bij me op de bank zit, want iedereen is anders en heeft andere mogelijkheden en verwachtingen. Bij de keuze voor geschikte kousen zoek ik naar een goede mix. Een mix tussen een kous die voldoet aan de wensen van de degene die hem heeft voorgeschreven, waarbij het belangrijk is dat de client er in het dagelijks leven mee om kan gaan en ze consequent kunnen worden gedragen. Op deze manier kan het best mogelijke resultaat worden behaald.

Bij deze keuze spelen belangrijke zaken als dagelijkse bezigheden, lichaamsbouw en evt lichamelijke ongemakken of beperkingen een grote rol. Door dit te bespreken en duidelijk uit te leggen, komen we samen tot een passende kouskeuze. Op deze manier wil ik mensen graag een stapje verder helpen om minder klachten te ervaren en verdere problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Waar kunnen wij jou vinden?

Ik ben werkzaam in Horst aan de Maas en gemeente Bergen

Slogan van Rianne

Bij de keuze voor geschikte kousen, is het soms zoeken naar een goede mix

Maak kennis met mijn collega's

rianne Eijmael - Nabuurs J-TEK

Rianne Eijmael

Consulent & kantoormedewerkster

Wilt u meer informatie, een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met mijn collega's