Wie ben je?

Mijn naam is Nicole Stammen en woon met mijn man en 2 zonen in Helden.

Wat is je functie en achtergrond?

Na ruim 27 jaar op de technische administratie bij Leolux Meubelfabriek gewerkt te hebben, heb ik in 2021 de switch naar Nabuurs J-TEK gemaakt. Hier ben ik als administratief medewerkster werkzaam op ons kantoor in Helden.

De werkzaamheden op kantoor zijn heel divers. Naast het beantwoorden van telefoon en e-mail plannen wij afspraken in voor de consulenten op de diverse aanmeetlocaties. Op kantoor in Helden komen alle therapeutische elastische kousen en/of compressiehulpmiddelen binnen. Het logistieke proces, van artikelen ontvangen tot aan de levering op locatie, wordt door kantoor verzorgd. Verder zijn er nog vele andere werkzaamheden zoals het plaatsen en opvolgen van bestellingen, orders, factureren etc.

Bij Nabuurs J-TEK werk je in een dynamische omgeving waar je nooit weet hoe de dag gaat lopen. Saai zal het dan ook nooit worden.

Wat is je drijfveer in jouw functie?

Als u telefonisch contact opneemt met Nabuurs J-TEK zult u een van mijn collega’s of mij aan de lijn krijgen. We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij kunnen u helpen bij het maken van een afspraak, vragen over de vergoeding via de zorgverzekering, het plaatsen van een bestelling, etc.

Waar kunnen wij jou vinden?

Op kantoor in Helden

Slogan

Blijf in beweging

Maak kennis met mijn collega's

Nicole Stammen - Nabuurs J-TEK

Nicole Stammen

Kantoor medewerkster

Wilt u meer informatie, een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met mijn collega's