Wie ben je?

Ik ben Jolanda Mestrom, woonachtig in Helden, getrouwd met John en moeder van 2 studerende dochters.

Wat is je functie en achtergrond?

Ik ben werkzaam als Compressietherapeut en ik ben praktijkeigenaar. Na jarenlang te hebben gewerkt als administratief medewerker bij diverse bedrijven kroop het bloed waar niet gaan kon, ik wilde graag met mensen werken. Mijn man attendeerde mij op taken die ik in het verleden gedaan had i.c.m. administratief werk wat ik destijds erg leuk vond.

Zo heb ik mij in 2008 wederom aangemeld voor de opleiding Compressietherapeut met als doel; het beginnen van mijn eigen praktijk. In 2010 heb ik de opleiding afgerond, ben ik bij mijn stage plek (Nabuurs) blijven werken en daarnaast voor mezelf gestart onder de naam J-TEK. In juli 2014 is Mevrouw Nabuurs vanwege gezondheidsredenen gestopt en heb ik haar praktijk overgenomen en samengevoegd met mijn praktijk onder de naam Nabuurs J-TEK.

Wat is je drijfveer in jouw functie?

Ik haal energie uit het zoeken naar en vinden van een passende compressie oplossing. Hierbij kijk ik naast de medische indicatie ook naar de persoon in zijn geheel. Denk hierbij onder andere aan leeftijd, activiteit, lichaamsbouw, participatie en thuissituatie. Maar ook het sociale aspect vind ik erg belangrijk. Er zijn cliënten die ik ieder jaar op mijn spreekuur zie en waarmee ik mij dan toch een beetje verbonden voel. Daar word ik blij van!

Daarnaast ben ik praktijkeigenaar en ben ik altijd in de weer. In de loop der tijd hebben we een mooi team opgebouwd waar ik ontzettend blij mee ben. We zijn inmiddels met 8 dames met ieder haar eigen kwaliteit. Ook qua aanmeetlocaties zijn we de afgelopen jaren gegroeid waardoor we inmiddels in Noord-, Midden- en Zuid-Limburg diverse aanmeetlocaties hebben. Ik vind het belangrijk dat de Compressietherapeuten zoveel mogelijk hun eigen aanmeetlocaties hebben zodat zij een band op kunnen bouwen met hun cliënten maar ook met onze samenwerkingspartners. Persoonlijke aandacht is een groot goed!

Waar kunnen wij jou vinden?

Ik ben werkzaam in Venlo en Echt-Susteren

Slogan van Jolanda:

Persoonlijke aandacht voor iedere cliënt

 

Maak kennis met mijn collega's

Jolanda Mestrom - Nabuurs J-TEK

Jolanda Mestrom

Consulent & praktijkeigenaar

Wilt u meer informatie, een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met mijn collega's