Wie ben je?

Ik ben Aniek Donkers-Verschuuren, 39 jaar en woonachtig in Helden. Ik ben getrouwd met een hele lieve man en samen hebben we 3 kinderen. In mijn dagelijks leven ben ik veel bezig met mijn gezin, vrienden en familie omdat ik hier veel waarde aan hecht. Om mezelf fit te houden doe ik regelmatig aan hardlopen en bootcampen en probeer ik op zijn tijd lekker te ontspannen met een boek.

Wat is je functie en achtergrond?

Ik ben van oorsprong opgeleid tot “dialyse” verpleegkundige en heb hierin heel wat jaren mogen werken alvorens ik in September 2019 bij Nabuurs J-TEK ben begonnen als Compressietherapeut i.o. In 2020 heb ik hiervoor de opleiding tot Compressietherapeut afgerond en werk ik met veel plezier op verschillende locaties in Noord-Limburg.

Vanaf december 2023 ga ik wat minder werken bij Nabuurs J-TEK. Ik heb besloten om mijn vorige baan als dialyseverpleegkundige bij het Máxima MC deels weer op te pakken en hoop zo een mooie combi te kunnen vinden tussen deze twee mooie banen.

Wat is je drijfveer in jouw functie?

Het leuke van dit beroep is het werken en de contacten met de mensen. Je kunt iets voor de cliënt met bepaalde klachten betekenen en vaak zijn ze ook heel blij met jou. Het zoeken naar oplossingen en de beste mogelijkheden binnen het behandelplan in samenspraak met de cliënt en verschillende andere disciplines vind ik dat het werk erg leuk maakt. Ook de achtergrond van mijn verpleegkundige vak komt hier deels weer van pas.

Waar kunnen wij jou vinden?

Mijn werkgebied is Peel & Maas en Venlo.

Slogan van Aniek

Je kunt iets voor de cliënt betekenen

 

Maak kennis met mijn collega's

Aniek Donkers - Nabuurs J-TEK

Aniek Donkers

Consulent

Wilt u meer informatie, een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met mijn collega's