Ultralight pro compression low cut socks

Ultralight Pro Compression Low Cut Socks met coating aan de zool

De coating aan de zool zorgt in nauwe sportschoenen voor een perfecte ondersteuning bij trailrunning. De sokken worden in Duitsland geproduceerd en zorgen dankzij het minimaal gepolsterd voetdeel voor een verhoogd draagcomfort.
Het ademende en zeer dunne materiaal is ideaal voor loopsessies op warme zomerdagen. Door het gebruik van carbon zijn de sokken zeer licht en lang houdbaar. En passen als gegoten!
De flexibele en vlakke coating aan de zool zorgt voor meer grip in je schoenen. Je voeten en sportschoenen vormen een eenheid, zonder verschuiven en met maximale controle. Zo staat niets meer in de weg voor een nieuw persoonlijk
De asymmetrische teenbox zorgt aanvullend voor een verbeterde pasvorm. Omdat de sokken nauw aansluiten ontstaan er geen plooien zodat blaren effectief tegengegaan worden.
De extra medi compressie verbetert de toevoer van voedingsstoffen naar je voeten en zorgt voor een sneller herstel. Met deze sokken met Smart Carbon loop je met meer performance en haal je het beste uit jezelf.
De Ultralight Pro Compression Low Cut Socks zijn ideaal voor de hoge eisen van trailrunning. Maar ook ambitieuze duursporters en atleten profiteren van de vele prestatiebevorderende voordelen. Combineer deze ultralichte en dunne sokken met je nauwe sportschoenen en merk het verschil. Kies nu jouw favoriete kleuren en maat en bestel je Ultralight Pro Compression Low Cut Socks comfortabel online!

  • De diepgaande stimulatie van de gewrichten zorgt voor meer stabiliteit waardoor de kans op blessures vermindert.
  • De korte sokken met anatomische pasvorm zitten perfect en verschuiven niet.
  • Dankzij de nauwsluitende snit en de beproefde materiaalmix voorkomen de Ultralight Pro Compression Low Cut Socks blaren tijdens het hardlopen.

Verkrijgbaar in de kleuren:
zwart/licht grijs, grijs/licht grijs, blauw/licht grijs, roze/licht grijs (women only)