Ultralight compression short socks

voor meer performance in de zomer

Zo profiteer je ook op warme dagen van de voordelen van compressiesokken. De Ultralight Short Socks bieden vooruitstrevende technologie in combinatie met perfect draagcomfort. De activerende en stabiliserende medi compressie ondersteunt je bij het bereiken van nieuwe persoonlijke records. Dankzij het extreem lichte ademende materiaal en de korte vorm behoud je steeds een zomers draaggevoel. Of je nu voor hardlopen, fietsen of een andere sport kiest: De Ultralight Short Socks helpen om je potentieel maximaal te ontplooien. Met de innovatieve medi compressie kan je de kracht in je voeten optimaal benutten en je prestaties en uithoudingsvermogen verhogen. Tezelfdertijd verkleint het compressie-effect het blessurerisico door stabilisatie van de voet en enkel.
Sportsokken die te los zitten veroorzaken wrijving aan de voet en deze wrijving veroorzaakt blaren – dat geldt echter niet voor de Ultralight Short Socks! De speciale ultralichte materiaalmix en de aansluitende pasvorm werken nauw en effectief samen. De sokken zitten in elke situatie perfect en betrouwbaar rond je voet. Zo behoren ongewenste pauzes door blaren definitief tot het verleden.
Ook het draagcomfort van de korte compressiesokken voor heren overtuigt over de hele linie dankzij de geïntegreerde paddingzones. Deze zones zorgen ervoor dat anatomisch belangrijke punten doeltreffend gedempt worden. Daarnaast verbeteren ze de krachtoverbrenging van de voet naar de schoen.
Laat je niet tegenhouden door hoge temperaturen en profiteer met de Ultralight Short Socks van meer prestatievermogen, extra veiligheid en een hoog comfort!

  • De medi compressie van de Ultralight Short Socks stimuleert je gewrichten op diepgaande wijze en stabiliseert ze. Het risico op blessures wordt verminderd.
  • De doordachte materiaalmix en de nauwsluitende pasvorm zorgen ervoor dat de sokken goed en stevig zitten. Zo worden wrijving en blaren effectief tegengegaan.
  • Het voetdeel beschikt over anatomisch geplaatste paddingzones die een comfortabele demping bieden

Verkrijgbaar in de kleuren:
Man: zwart/licht grijs, grijs/licht grijs, blauw/licht grijs
Vrouw: zwart/licht grijs, grijs/licht grijs, blauw/licht grijs, roze/licht grijs