Running viscor unisex

Prefect voor trainingen en wedstrijden

Of je nu gewoon een rondje jogt of een marathon loopt: De Running Visor van CEP Sportswear is een niet te missen en veelzijdige begeleider voor de zomermaanden. Dankzij de dynamische vorm zit hij comfortabel op je hoofd terwijl het ademende materiaal vocht betrouwbaar afvoert. De unisex visor overtuigt door zijn licht gewicht en doordachte eigenschappen. Hij kan makkelijk opgeplooid worden en is snel bij de hand.

De visor met de gebogen klept beschikt over een UV-bescherming van 50+. De reflecterende CEP-branding verhoogt je zichtbaarheid en veiligheid. De Running Visor zal snel jouw persoonlijke favoriet worden – of je nu voor een wedstrijd traint of bij duisternis een loopsessie start.

Ademende en vochtregulerende eigenschappen zijn van cruciaal belang bij het sporten. Het materiaal van de Running Visor voert vocht als waterdamp betrouwbaar af. Zo geniet je ook op warme zomerdagen van een aangenaam en fris draaggevoel. Dankzij de speciaal voor het sporten ontwikkelde pasvorm blijft de visor ook bij intense work-outs steeds op zijn plaats en verschuift niet. De Running Visor is in een handomdraai opgeplooid en opgeborgen. Door het lage gewicht en de compacte afmetingen past hij ook in kleine zakken. Zo heb je de visor snel bij de hand als de zon weer tevoorschijn komt.

Verkrijgbaar in de kleuren:
zwart, wit, mint, koraal