Running cap unisex

Running caps met UV-bescherming – ideaal voor de zomer

De Running Caps maken je atletische outfit compleet als hoofddeksel met intelligente eigenschappen. Ze zijn ontworpen om opgevouwen te worden voor eenvoudig opbergen. U zult genieten van hun warmte- en vochtregulerende eigenschappen samen met de UV-bescherming, comfortabele pasvorm en slimme details. De reflecterende belettering voegt stijl toe en verhoogt de zichtbaarheid voor veiligheid.

Deze caps voor hardlopen en duursporten zijn ideaal voor zowel training als competitie dankzij hun dynamische pasvorm en uitzonderlijk comfort . De branding maakt hun casual look compleet en reflecteert licht voor meer veiligheid in het donker.

Het dragen van de Running Cap beschermt je gezicht tegen overmatige UV-stralen dankzij de gebogen rand en hoogwaardige stof met een UV-beschermingsfactor van 50+ . Je geeft er alles aan als je aan het sporten bent – ademende sportkleding helpt je om het naar een hoger niveau te tillen. De functionele stof van de Running Caps reguleert de vochtuitwisseling door het af te voeren naar het oppervlak waar het verdampt. Ze zijn ademend en ondersteunen daarom effectief uw prestaties.

  • Deze zeer functionele en lichtgewicht caps met een gebogen rand beschermen tegen UV-stralen.
  • De perfecte, dynamische pasvorm van de Running Caps garandeert een ongeëvenaard draagcomfort.
  • De vochtafvoerende, ademende stof biedt perfecte warmte- en vochtregulatie.

Verkrijgbaar in de kleuren:
zwart, wit, mint, kroraal