Varocare

VaroCare® is een aanpasbaar klittenbandsysteem dat op een effectieve manier helpt om de vochtophoping (oedeem) in zowel handen, armen, voeten en benen terug te dringen. Door middel van de klittenbandsluiting kan er op een zeer eenvoudige manier een zwachtel aangelegd worden.

Zelfmanagement

De producten zijn eenvoudig zelf aan te brengen, met als doel het zelfmanagement te stimuleren en het aanleggen van een zwachtelverband te vereenvoudigen.

Efficiënt en effectief

Eenmaal gesloten doet het VaroCare® klittenbandsysteem zijn werk. De ultra korte-rek zorgt ervoor dat het oedeem gereduceerd wordt. Het unieke van de VaroCare® producten is dat, zodra het oedeem afneemt in de loop van de dag, het verband snel en eenvoudig bijgesteld kan worden.

Mobiliteit

VaroCare® verhoogt de mobiliteit en geeft de druk die aansluit bij de dagelijkse bezigheden. Zodra het behandelde lichaamsdeel met behulp van VaroCare® oedeemvrij is gemaakt, kan er vervolgens een therapeutische elastische kous worden aangemeten om het behaalde resultaat te behouden.

VaroCare® beenverbanden

Dit klittenbandsysteem is in losse onderdelen verkrijgbaar voor de voet, het onderbeen, de knie en het bovenbeen. Er Voorzien van een ingewerkte liner en een huidvriendelijke siliconenrand.

VaroCare® armverbanden

Het VaroCare® Lite armverband is een confectie armverband die gecombineerd kan worden met een handverband. Het armverband is voorzien van een ingewerkte liner en een huidvriendelijke siliconenrand.

Voordelen

Vergoeding afhankelijk van uw zorgverzekeraar.

Aantrekinstructies downloads
VaroCare beenverband
Heeft u interesse in varocare?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

VaroCare arm

Nabuurs J-TEK houdt u op de been!

Meer informatie of afspraak inplannen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het formulier in om een afspraak in te plannen.