Huisbezoek

 

Huisbezoekregeling

Wanneer u niet in staat bent om naar het spreekuur te komen op 1 van onze 12 aanmeetlocaties, kan de consulente u ook thuis bezoeken. Huisbezoeken kunt u telefonisch aanvragen via kantoor op telefoonnummer 077 374 40 60 (tussen 9.00 en 12.00 uur).

Wij zien u liever in de praktijk! 

Als het maar enigszins mogelijk is om naar de praktijk te komen, dan heeft dat de voorkeur. De behandelingsmogelijkheden in de praktijk zijn groter dan bij u thuis. Vaak kan de consulente u beter en sneller helpen in de praktijk.

Huisbezoeken zijn alleen gratis bij medische noodzaak!

Helaas is het organisatorisch niet altijd mogelijk om een huisbezoek af te leggen. Afhankelijk van de medische noodzaak van de aanvraag wordt besloten of de consulente u thuis kan bezoeken. Voor niet medisch noodzakelijke redenen zoals vervoer- of oppasproblemen wordt u verzocht zelf een oplossing te zoeken. Wilt u toch gebruik maken van een huisbezoek zonder medische noodzaak dan berekenen we een vaste voorrijvergoeding van € 21,00  (m.i.v. 01-09-2019 word deze verhoogd naar €30,00)  Dit in verband met extra reistijd en autokosten. Deze vergoeding dient contant aan de consulente te worden voldaan.

Woont u in een zorg- of verpleeginstelling!

Verblijft u in een zorg- of verpleeginstelling en is het mogelijk om meerdere cliënten gelijktijdig te bezoeken voor een consult dan wordt er geen voorrijvergoeding in rekening gebracht.