Nabuurs J-TEK

Huisbezoek

Kunt u uit medische noodzaak niet naar onze praktijk komen? Dan is een huisbezoek mogelijk. De voorwaarden vindt u hieronder.

Huisbezoek

Huisbezoekregeling

Wij zien u het liefst in onze praktijk!
Als het maar enigszins mogelijk is om naar de praktijk te komen, dan heeft dat de voorkeur. De behandelingsmogelijkheden in de praktijk zijn veel groter dan bij u thuis. Vaak kan onze consulente u beter en sneller helpen in de praktijk.

Huisbezoeken zijn alleen gratis bij medische noodzaak!
Helaas is het organisatorisch niet altijd mogelijk om een huisbezoek af te leggen. Afhankelijk van de medische noodzaak word besloten of onze consulente u thuis komt bezoeken. Voor niet-medische noodzakelijke redenen zoals vervoer-of oppasproblemen word u verzocht zelf een oplossing te zoeken. Wilt u toch gebruik maken van een huisbezoek zonder medische noodzaak dan zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen in verband met extra reiskosten, brandstof en afleveren van uw elastische kous. Deze vergoeding dient contant aan de consulente te worden voldaan.

Woont u in een zorginstelling?
Verblijft u in een zorginstelling en is het mogelijk om meerdere cliënten gelijktijdig te bezoeken, dan worden er geen huisbezoekkosten in rekening gebracht voor het huisbezoek.

Huisbezoek

Nabuurs J-TEK houdt u op de been!

Meer informatie of afspraak inplannen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het formulier in om een afspraak in te plannen.